• شرایط اخذ ویزا اروپا


مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن اروپا :

  • اصل گذرنامه به همراه گذرنامه های قبلی

  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی می باشد

  • 2 قطعه عکس 4*3 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

  • اصل شناسنامه

  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک - زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر10روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد

 

الف) حساب های جاری کارکرد سه ماه اخیر

          *درصورت تعداد زیاد تراکنش ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می باشد

          * در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد

ب) سپرده های بانکی

          * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول می باشد

          *باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هرنفر 400.000.000 ریال باشد

 

 

  • اصل سند مالکیت شش دانگ

  • اصل مدارک شغلی

الف) پزشکان : پروانه مطب

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه

د ) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ارائه آخرین فیش حقوقی

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و ) در صورت خویش فرما : جواز کسب / آگهی تاسیس

 

 

  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می ماند.

  • ضمانتنامه بانکی به مبلغ 300.000.000 ریال دروجه آژانس سالی تیم جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

  • مبلغ ورود به سفارت (€ 60 ) بر عهده مسافر می باشد.

  • ارائه کارت پرواز رفت و برگشت جهت بازگرداندن ضمانت نامه الزامی می باشد.

جهت رفع هرگونه ابهام بابت مدارک مورد نیاز ویزا شینگن با شماره تلفن 0037493027916مسئول امور ویزای شینگن آژانس سالی تیم تماس حاصل فرمایید.

تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

          * ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید.

          * اخذ ویزا شینگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تاکنون ویزا شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.

          * حدودا چهل روز از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

          * بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.

          * زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.

          * در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

          * اخذ ویزا شینگن در آژانس سالی تیم در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

          ** ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت چک تضمین شده ی بانکی و یا ضمانتنامه بانکی در وجه آژانس سالی تیم باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن و پس از برگشت از تور اروپا مسافر عودت داده می شود.

برای مشاوره ویزای شینگن با کارشناسان آژانس سالی تیم تماس بگیرید.

ما برای پاسخگویی به سوالات شما درباره ویزا شینگن آماده هستیم.